Karrysovs med blomkål, cashewnødder og rosiner

Denne opskrift er god, når det skal gå stærkt, men du alligevel gerne vil have noget nærende og mættende. Jeg lærte opskriften af en ven fra Mexico for længe siden, men jeg har tilføjet et par ting sidenhen, så jeg ved ikke lige hvor autentisk den er længere. Ikke desto mindre smager det fantastisk, og det er nemt lige at bikse sammen! Jeg kværner altid cashewnødderne lidt, så der ikke er store stykker i – det er udelukkende for min datters skyld, og det er ret lækkert med hele eller halve cashewnødder, hvis man ikke skal tage det hensyn.


Antal personer

2 voksne, 1 barn

Forberedelsestid

10 min

Tilberedelsestid

15 min

Tid i alt

25 min


INGREDIENSER

  • 2 tsk karry
  • 1 tsk paprika
  • 1/2 tsk gurkemeje
  • 1 blomkål
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 terning grøntsagsbouillon
  • 1 tsk urtesalt
  • 50g cashewnødder
  • 30g rosiner

FREMGANGSMÅDE

Start med at komme alle krydderierne på en pande og lad dem stege et par minutter i en tør gryde ved medium varme.

Skyl og skær blomkålen i nogle mundrette stykker. Du kan sagtens tage de pæneste blade og det meste af stilken med. Hak eventuelt cashewnødderne en smule.

Tilsæt blomkål, cashewnødder og resten af ingredienserne til gryden og lad retten simre under låg i 15 min. Servér!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s