Tofusalat

Kært barn mange navne! Jeg har set mange plantebaserede udgaver af æggesalat, men jeg synes ikke rigtig, at de kommer tæt på den animalske version. Det betyder dog IKKE, at jeg ikke kan lide det – men jeg vil hellere kalde salaten dét, det egentlig er.. nemlig tofusalat! Jeg synes at tofuen fungerer rigtig godt som den er her i opskriften, men min mand gjorde mig opmærksom på, at ægget i en æggesalat er skåret i tern, så måske det også kunne været lækkert at skære tofuen i tern i stedet. Det kan du jo forsøge dig med, hvis du har lyst. Jeg kan bedst lide at tofuen er smuldret, da jeg synes det giver en bedre konsistens, men slå dig løs, og se hvad du selv bedst kan lide. Der bliver en okay stor portion, for herhjemme kan vi godt lide, at der er mere pålæg end brød 😉


Mængde

Cirka 8 dl

Forberedelsestid

15 min

Tilberedningstid

0 min

I alt

15 min


INGREDIENSER

  • 2 spsk plantemayo
  • 2 dl planteyoghurt
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 tsk salt
  • Ét nip peber
  • Evt. ét nip kala namak
  • 400 g tofu
  • 50g cornichoner
  • 1 spsk kapers
  • Evt. lidt purløg

FREMGANGSMÅDE

Start med at røre plantemayo, planteyoghurt, salt, peber, gurkemeje og evt. kala namak sammen til en marinade.

Smuldr tofu ned i en skål. Hak cornichoner og kapers og tilsæt det til skålen sammen med marinaden.

Servér!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s