Noget andet end mad

Jeg har i længere tid været i tvivl om, hvorvidt jeg skulle dele mere ud af mine personlige oplevelser og tanker her på bloggen, eller om jeg skulle holde fast i, kun at dele opskrifter. Som person er jeg egentlig ret åben, men samtidig kan jeg bekymre mig enormt meget om, hvad andre tænker om mig, og jeg tror at det er denne dobbelthed, der har gjort det svært for mig at tage en beslutning. Nu er jeg kommet frem til, at jeg gerne vil dele nogle hyggelige glimt fra mit liv, og jeg synes nok i virkeligheden også at det er sjovest, for så kan jeg jo kigge tilbage på det, når jeg en gang imellem får lyst til at være nostalgisk 😉 Hvis du ikke er til de mere personlige indlæg, har jeg sørget for, at de ender i en kategori for sig selv, også kan du jo vælge helt og aldeles at se bort fra dette, og fokusere på det, der er relevant for dig. Jeg dømmer ikke, you do you! Hvis du har lyst til at læse med, er du velkommen – lad mig starte med et stemningsbillede fra weekenden:

Hygge i shelter med torden- og regnvejr

Det første lille glimt jeg deler her, er fra vores weekend i sommerhus. Mine svigerforældre har et skønt sommerhus, hvor man næsten føler at man bor i skoven, og det er SÅ dejligt, hver gang, vi bruger tid heroppe. Jeg elsker den ro og stilhed der er i skoven, og som også omgiver sommerhuset. Vi fik endda lov at se et lille rådyrkid, som hoppede glad omkring, og til Fridas store glæde også nippede af blåbærbuskene på grunden – hun ELSKER blåbær, og hun deler gerne 😉 Billederne er taget inde fra stuen i sommerhuset (vinduerne var meget rene!), så man kommer altså ret tæt på dyrene, som du nok kan fornemme 🙂

Lille rådyrkid, der glad hoppede omkring og spiste blåbær friske fra busken 😉
Find rådyret 😉

Nå men, Povl har længe snakket om, at han gerne ville tænde bål og riste snobrød med Frida, en dag vi var i sommerhus. Denne weekend var vejrudsigten ikke så lovende, så vi var indstillet på, at det nok ville begynde at regne på et tidspunkt, men Povl lavede alligevel dej til snobrød og tændte et lille bål, mens Frida sov til middag. Vi besluttede os for, at få det bedste ud af det. Efter en lille time begyndte det at tordne og regne, men så er der heldigvis bygget et fint shelter på grunden, hvor vi kunne sidde og opleve uvejret helt tæt på. Selv Frida, som ellers ikke sidder stille i mere end ti sekunder ad gangen, sad helt stille og puttede under et tæppe, og beundrede både lyn, buldren og det voldsomme regnvejr. Jeg er glad for at Povl, trods mine betænkeligheder pga. vejrudsigten, fik mig overtalt til, at vi gjorde det – for det var virkelig hyggeligt! I får lige et par stemningsbilleder:

Povl hviler lige benene i yogi-squat – han har tidligere deltaget på en del af mine yogahold, og jeg er da glad for, at kunne have givet lidt videre 😉

Snobrødene var virkelig gode! Povl kan altså noget med brød og dej, som jeg endnu ikke har formået at gøre efter. Jeg kan bede om opskriften på snobrød, så den kan komme op, hvis der er interesse?

Hvis du har læst med hertil, vil jeg bare sige tak! Du er, som altid, velkommen til at smide mig en kommentar, hvis du har noget at sige eller spørge om – ellers håber jeg, at du har haft en dejlig weekend, og er klar til at møde den nye uge med oprejst pande 😉

2 thoughts

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s